واردات و فروش اسید لاکتیک

واردات و فروش اسید لاکتیک
اسید لاکتیک یک اسید آلی است که در ساختار خود، دو گروه هیدروکسیل و کربوکسیل دارد که این دو گروه در مجاورت یک دیگر قرار گرفته‌اند. این اسید، در بسیاری از صنایع بیوشیمیایی، به‌عنوان یک واسطه عمل می‌کند.

مخاطرات محصول و نکات ایمنی مرتبط 
مواد شیمیایی مختلف بخصوص اسیدها، به علت خطرات خاصی که دارند، باید نکات ایمنی را در هنگام استفاده از آنها رعایت کرد.
اسید لاکتیک، ماده‌ای قابل احتراق است و نباید در معرض شعله و گرما قرار بگیرد. در صورتی که با نشت اسید لاکتیک مایع مواجه شدید، سعی کنید جلوی نشتی را بگیرید و سپس، مایع ریخته شده را محتاطانه و از طریق محلول‌های قلیایی ضعیفی چون دی سدیم کربنات خنثی کنید و در نهایت، آن را به خوبی با آب شستشو دهید تا اثرات جانبی و احتمالی آن باقی نماند.
استنشاق این ماده، موجب ایجاد سرفه، گلودرد، تنگی نفس و احساس سوزش خواهد شد؛ بنابراین، در هنگام ترخیص این محصول و یا کار با آن، تهویه مناسب را فراموش نکنید و از ماسک‌های ایمنی استاندارد استفاده نمایید.
نشت و تماس این محصول با پوست، منجر به ایجاد تورم و قرمزی و ایجاد درد در موضع تماس خواهد شد؛ همچنین، در تماس با چشم، در کنار این عوارض، موجب ایجاد سوختگی‌های عمیق و شدید نیز می‌شود. بنابراین، باید از لباس استاندارد، دستکش‌های محافظتی، محافظ صورت و عینک ایمنی استاندارد استفاده کنید.
بلع اشتباه این محصول، موجب آسیب به سیستم گوارشی می‌شود و از عوارض آن می‌توان به گلودرد، سوزش، درد شکمی و حالت تهوع و استفراغ و غیره اشاره کرد. بنابراین، سعی کنید در موقع کار، از خوردن و آشامیدن صرف نظر کنید.
بنابراین، نکات ایمنی مربوط به استفاده از اسید لاکتیک را جدی بگیرید تا با آسیب‌های جانبی آن مواجه نگردید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می‌توانید از طریق بخش تماس با ما، با متخصصان بخش بهداشت و ایمنی مجموعه در ارتباط باشید و پرسش‌های خود را مطرح نمایید.

طرح تولیدی محصول
اسید لاکتیک، یک اسید آلی پرکاربرد، با فرمول مولکولی CH۳CH (OH) COOH است. برای تولید این ماده، می‌توان از دو روش صنعتی از طریق تخمیر باکتریایی کربوهیدرات‌ها و یا شیمیایی از طریق سنتز استالدئید بهره گرفت که در جدول زیر به هر دو روش اشاره شده است:
مرحله روش‌های تولید اسید لاکتیک شرح هر روش
(۱) روش صنعتی
(تخمیر باکتریایی کربوهیدرات‌ها) در این روش، از طریق تخمیر باکتریایی، اسید لاکتیک تولید می‌گردد.
از کربوهیدرات های حاوی قند های C۵ و C۶، به عنوان ماده اولیه استفاده می‌شود. برخی از این قندها می‌توان به ساکارز خالص، آب چغندر، شکر خام و گلوکز حاصل از نشاسته اشاره کرد.

(۲) روش شیمیایی
(سنتز استالدئید) در این روش، از طریق سنتز استالدئید، اسید لاکتیک تولید می‌گردد.
طی این روش، نخست، استالدئید در واکنش با سیانید هیدروژن قرار می‌گیرد.
سپس، هیدرولیز صنعتی لاکتونیتریل، موجب سنتز اسید لاکتیک می‌شود.
همچنین، در روش کاتالیزوری، به واسطه مواد اولیه ای مانند وینیل استات و گلیسرول نیز می‌توان اسید لاکتیک را سنتز کرد.
این اسید، در صنایع مختلفی کاربرد دارد و امروزه مقدار استفاده از آن رو به افزایش است؛ به همین علت تهیه، تولید و واردات و صادرات این محصول، صرفه اقتصادی قابل توجیهی دارد.

انواع کاربرد اسید لاکتیک
اسید لاکتیک یکی از مواد شیمیایی کاربردی است که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کاربردها عبارت است از:
 (۱) صنایع غذایی به عنوان افزودنی، تنظیم‌کننده pH و نگهدارنده 
 (۲) صنایع دارویی به عنوان ماده اولیه
 (۳) صنایع آرایشی و بهداشتی به عنوان مرطوب‌کننده و تنظیم کننده
 pH (۴) صنایع شیمیایی کاربرد در تولید پلیمرهای زیست‌تخریب‌پذیر اسید لاکتیک، کاربردهای دیگری نیز دارد. 
در صورت تمایل به آگاهی از آنها می‌توانید با پشتیبانی سایت فروش و متخصصان مجموعه در ارتباط باشید و یا از طریق بخش ارتباط با ما، پرسش‌های خود را مطرح نمایید و کارشناسان خبره مجموعه در اسرع وقت به تمامی پرسش‌های شما در خصوص کاربردهای اسید لاکتیک پاسخ خواهند داد.