تامین و فروش اسید اگزالیک

تامین و فروش اسید اگزالیک

اسید اگزالیک، یا همان اسید اتاندیوئیک، یک اسید دیکربوکسیلیک است و در بسیاری از گیاهان یافت می شود. همچنین، نام دیگر اسید اکسیریک می باشد. این ماده، با قدرت اسیدی بیشتر از استیک اسید، ساده ترین اسید دی کربوکسیلیک است و فرمول متراکم آن به صورت HOOC-COOH مشخص شده است.


مخاطرات محصول و نکات ایمنی مرتبط
مواد شیمیایی مختلف بخصوص اسیدها، هر یک به شیوه خاص خود، می توانند برای انسان و محیط خطر آفرین باشند؛ بنابراین، باید آنها را به صورت کامل شناخت و نکات بهداشتی و ایمنی لازم را در هنگام استفاده از آنها رعایت کرد.
با اینکه مقدار معینی از اگزالیک اسید برای انسان مفید است؛ اما، مصرف این اسید در مقادیر زیاد می تواند برای انسان مضر باشد؛ چرا که مصرف بیش از حد آن، سمی و خورنده است. توجه داشته باشید، مقدار بیش از حد آن، کلسیم را از خون استخراج می کند و موجب آسیب رسیدن به بافت های بدن خواهد شد. همچنین، می تواند مشکلات بیشتری را نیز برای سلامتی نسان در پی داشته باشد و موجب بروز عوارضی چون سوزش، زخم، سرگیجه، استفراغ، بی هوشی، کما و حتی مرگ نیز شود.
بنابراین، بهتر است که شناخت این اسید و رعایت نکات ایمنی مربوط به استفاده از آن را جدی بگیرید.

طرح تولیدی محصول
اسید اگزالیک، به عنوان یک ترکیب آلی طبیعی و یک اسید شناخته شده، در ساختار گیاهان فراوانی مانند اسفناج، شبدر زینتی، ترشک، ریواس و غیره یافت می شود. این اسید، در صنعت کاربرد فراوانی دارد؛ به همین دلیل، سود قابل توجه نهفته در آن، توجه تاجران مواد شیمیایی را به خود جلب کرده است.
برای تولید اسید اگزالیک در آزمایشگاه، متداول ترین روش، روش اکسیداسیون کربوهیدرات های خاص مانند ساکارز است؛ طی این روش، ساکاروز به واسطه اسید نیتریک (به عنوان یک عامل اکسید کننده قوی)، در حضور پنتوکسید وانادیوم (به عنوان کاتالیزور) طی فرآیند اکسیداسیون، موجب تولید اسید اگزالیک می شود.
فرآیند تهیه و تولید آزمایشگاهی اسید اگزالیک، فرآیندی جالب توجه است و شامل مجموعه ای از واکنش های شیمیایی می شود. در آزمایشگاه، از طریق اکسیداسیون کربوهیدرات های (قند، سلولز و غیره) نهفته در گیاهان، اقدام به تولید اگزالیک اسید می کنند و طی آن از اسید نیتریک و گرما نیز بهره گرفته می شود.
در واقع، در جدول زیر، مراحل تولید آزمایشگاهی اسید اگزالیک ارائه شده است:
ردیف مراحل تولید اسید اگزالیک شرح کلی هر مرحله
(۱) مرحله اول ترکیب منابع کربوهیدرات دار با اسید نیتریک
(۲) مرحله دوم افزودن گرما جهت آغاز اکسیداسیون کربوهیدرات ها
(۳) مرحله سوم تشکیل کربن دی اکسید و آب
(۴) مرحله چهارم افزودن هیدروکسید کلسیم (آهک) یا کربنات کلسیم در راستای خنثی کردن اسیدهای باقیمانده در محلول
(۵) مرحله پنجم رسوب کریستال های اگزالات کلسیم (تشکیل کریستال ها و رسوب آنها)
(۶) مرحله ششم فیلتر کردن و شستشو دادن کریستال های تشکیل شده در راستای حذف ناخالصی ها
(۷) مرحله هفتم تصفیه ماده ی جامد با اسید سولفوریک و تولید اسید اگزالیک خالص

انواع کاربرد اسید اگزالیک
اسید اگزالیک، کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارد که در جدول زیر تنها به برخی از آن ها اشاره می کنیم: ردیف برخی از کاربردهای اسید اگزالیک شرح هر کاربرد
(۱) صنعت رنگرزی کاربرد به عنوان ماده خشک کننده
(۲) زنگ زدایی فلزاتی چون آهن از بین بردن زنگ زدگی سطحی و بازسازی اشیاء آهنی آنتیک
(۳) تصفیه فاضلاب کاربرد در حذف فلزات سنگین و حذف رسوب کلسیم از آب
(۴) صنعت فیلمبرداری و عکاسی کاربرد در برای سفید کردن و رنگ آمیزی پرینت های عکاسی
(۵) استفاده در پاک کننده ها از بین بردن لکه های غذا و جوهر
(۶) صنعت نساجی و صنعت چوب کاربرد به عنوان سفید کننده
(۷) شیمی آلی مصنوعی کاربرد به عنوان یک کاتالیزور برای استریفیکاسیون و به عنوان یک معرف تحلیلی
(۸) تولید سرامیک های رنگ روشن حذف آهن از خاک های رس مانند کائولینیت
(۹) هنر مجمسمه سازی کمک به درخشندگی مجسمه
(۱۰) داروسازی کاربرد در فرمولاسیون های دارویی به عنوان یک عامل کاهنده یا عامل کیلیت کاربردهای فراوان دیگری نیز دارد که در صورت تمایل به آگاهی از آنها می توانید با پشتیبانی سایت فروش و متخصصان مجموعه در ارتباط باشید و یا از طریق بخش ارتباط با ما، پرسش های خود را مطرح نمایید و کارشناسان خبره مجموعه در اسرع وقت به تمامی پرسش های شما در خصوص کاربردهای اسید اگزالیک پاسخ خواهند داد.