تامین و فروش اسید استیک

تامین و فروش اسید استیک
اسید استیک، از اسیدهای مونوکربوکسیلیک غیرحلقوی است و در ساختار شیمیایی آن، دو اتم کربن، چهار اتم هیدوژن و دو اتم اکسیژن قرار دارد.
این ماده، یک اسید ضعیف، اما غلیظ خورنده است و تجزیه کامل آن زمانی است که در واکنش با یک باز قوی قرار بگیرد.
این اسید، به عنوان یکی از ساده‌ترین اسیدهای کربوکسیلیک، معرف شیمیایی مهم صنعتی تلقی می‌شود. همچنین، دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی است؛ به همین علت، به عنوان نگهدارنده محصولات غذایی کاربرد دارد. 

مخاطرات محصول و نکات ایمنی مرتبط
هر یک از اسیدهای مونوکربوکسیلیک، خطرات مختص خود را دارند؛ بنابراین، باید نکات ایمنی را در هنگام استفاده از آنها رعایت کرد. یکی از این محصولات، اسید استیک است.
این ماده، در حالت بخار و مایع، اشتعال پذیر است. به همین دلیل، بهتر است از وسایل اشتعال زایی مثل فندک در محل کار استفاده نکنید و از ایجاد جرقه، اصطکاک و حرارت خودداری نمایید.
در صورت تماس با پوست و چشم، منجر به تورم پوست و ایجاد آسیب چشمی می‌شود. لذا، سعی کنید از دستکش و لباس محافظتی مناسب و عینک ایمنی استاندارد استفاده کنید و در صورت بروز تماس، محل تماس را به خوبی شسته و برای مراقبت‌های پزشکی بعدی به مسئول ایمنی و بهداشت و درمان مراجعه کنید.
تنفس و استنشاق این اسید، منجر به ایجاد مسمومیت و آسیب به سیستم تنفسی فرد می‌گردد. لذا، باید در محل فعالیت‌تان، سیستم تهویه‌ای مناسب باشد؛ همچنین، بهتر است که از ماسک مناسب و استاندارد نیز استفاده کنید.
بلع این اسید نیز بسیار مضر بوده و موجب آسیب به دستگاه گوارشی خواهد شد؛ لذا در هنکام فعالیت، سعی کنید چیزی نخورید و نیاشامید.
بنابراین، نکات ایمنی مربوط به استفاده از اسید استیک را جدی بگیرید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می‌توانید از طریق بخش تماس با ما، با متخصصان بخش بهداشت و ایمنی مجموعه در ارتباط باشید و پرسش‌های خود را مطرح نمایید.


طرح تولیدی محصول
برای تولید استیک اسید، روش‌های مختلفی وجود دارد که در جدول زیر به دو روش تخمیر باکتریایی و سنتز شیمیایی آن اشاره شده است:
ردیف روش‌های تولید استیک اسید شرح هر روش
(1) تخمیر باکتریایی
C2H5OH + O2 → CH3COOH + H2O تخمیر باکتریایی غلات تخمیر شده، مالت، برنج و غیره، به واسطه اکسیداسیون الکل اتیلیک (C2H5OH)، موجب تشکیل اسید استیک می‌گردد.
(2) سنتز شیمیایی
CH3OH + CO + Rh / I2 → CH3COOH از طریق فرآیند کربونیلاسیون متانول، حدود 75 درصد استیک اسید مورد نیاز صنعت تامین می‌شود. درواقع، از طریق واکنش متانول (CH3OH) با کربن مونوکسید در حضور کاتالیزور رودیوم (یا ید)، اسید استیک تشکیل می‌شود.
این اسید، در صنایع مختلف کاربرد فراوانی دارد؛ به همین علت، تهیه و تولید و واردات و صادرات آن، مقرون به صرفه بوده و از لحاظ اقتصادی قابل توجیه است.

کاربرد انواع اسید استیک
اسید استیک، کاربردهای فراوانی دارد که در جدول زیر تنها به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:
ردیف برخی از کاربردهای استیک اسید
(1) تولید سرکه
(2) تولید مواد شیمیایی (مانند پلی‌وینیل استات)
(3) نگهدارنده مواد غذایی
(4) تهیه استات های فلزی
(5) تولید مواد ضدعفونی کننده
(6) تولید نمک‌های آلی و معدنی
(7) تولید الیاف و پارچه‌های مصنوعی
(8) استفاده به عنوان علف کش در کشاورزی
(9) کاربرد در لاستیک سازی
(10) کاربرد در فرآیندهای رنگرزی
اسید استیک، علاوه بر موارد یاد شده، کاربردهای فراوان دیگری نیز دارد که در صورت تمایل به آگاهی بیشتر و کسب اطلاعات تکمیلی در ارتباط با هر کاربرد، می‌توانید با پشتیبانی سایت فروش و متخصصان مجموعه در ارتباط باشید و یا از طریق بخش ارتباط با ما، پرسش‌های خود را مطرح نمایید و کارشناسان خبره مجموعه در اسرع وقت به تمامی پرسش‌های شما در خصوص کاربردهای اسید استیک پاسخ خواهند داد.