واردات و فروش سرنج

واردات و فروش سرنج
سرنج یا همان تترا اکسید سرب، نوعی ترکیب شیمیایی کاربردی با فرمول شیمیایی Pb۳O۴ است که از کنار هم قرار گرفتن و پیوند بین سه عنصر سرب و چهار عنصر اکسیژن تشکیل می شود. سرنج، نسبت به سایر اکسیدهای سرب، در صنعت کاربردی تر است؛ چرا که قابلیت دسترسی آسان تری دارد و استخراج و تولید آن نیز مقرون به صرفه تر است.

مخاطرات محصول و نکات ایمنی مرتبط
هر یک از اکسیدهای سرب نیز به عنوان یکی از محصولات شیمیایی و رنگ دانه های معدنی، خطرات مختص به خود را دارند و سرنج نیز به عنوان یکی از اکسیدهای سرب می باشد؛ این محصول، ماده ای سمی، اکسید کننده، سرطان زا و انفجای می باشد. لذا، باید نکات ایمنی را در هنگام استفاده از این ماده نیز رعایت کرد.
در صورت تماس طولانی مدت با آن، امکان بروز بیماری های کلیوی و دردهای شکمی وجود دارد. به طور کلی، از خطرات احتمالی فلز سرب و اکسیدهای حاصل از آن (سرنج)، آسیب رسانی به پیوندهای عصبی و ایجاد بیماری های خونی و مغزی است.
استفاده از لباس های ایمنی، محافظ صورت، عینک ایمنی، ماسک و دستکش استاندارد و رعایت سایر استانداردهای مربوط به حمل و ترخیص مواد شیمیایی در ترخیص سرنج نیز الزامی است.
بنابراین، نکات ایمنی مربوط به استفاده از این ماده را جدی بگیرید تا سالم بمانید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می توانید از طریق بخش تماس با ما، با متخصصان بخش بهداشت و ایمنی مجموعه در ارتباط باشید و پرسش های خود را مطرح نمایید.

طرح تولیدی محصول
سرنج، نوعی اکسید سرب است و به حالت پودری و به رنگ سرخ دیده می شود و محصولی سمی و سرطان زا است؛ این نوع از اکسید سرب، به واسطه حرارت دادن سنگ مرداب تولید می شود. از عمده کاربردهای آن می توان به این مسئله اشاره کرد که سرنج در نقاشی، سفالگری و شیشه سازی کاربرد دارد و در ساخت و تولید انواع ترقه های خطرناک (اکلیل سرنج) از آن استفاده می شود و کاربرد دیگر آن نیز استفاده به عنوان ضدزنگ برای رنگ کردن اشیای آهنی می باشد. بنابراین، می توان گفت که با توجه به کاربردهای فراوان این محصول، تهیه و تولید و واردات و صادرات آن، صرفه اقتصادی قابل توجیهی دارد.

کاربردهای سرنج
 برخی از کاربردهای سرنج شرح هر کاربرد
(۱) تهیه و تولید رنگ های ضد زنگ دارای خاصیت ضد زنگی
(۲) تولید سرامیک دارای خاصیت لعاب دهندگی
(۳) تولید انواع شیشه بیشترین مصرف سرنج در تولید انواع شیشه های سربی
(۴) سفال سازی خاصیت لعاب دهندگی و ایجاد خاصیت کشسانی بیشتر
(۵) ساختمان سازی تهیه و تولید سیمان و انواع شیشه های ساختمانی
(۶) خودرو سازی کاربرد در تولید باتری خودرو
(۷) تولید مواد انفجاری و انواع ترقه و وسایل آتش بازی به واسطه خاصیت اکسندگی قوی
(۸) صنعت برق و الکتریک کاربرد در ساخت و تولید تجهیزات و اتصالات و اجزای الکتریکی
سرنج، استفاده های فراوان دیگری نیز دارد که در صورت تمایل به آگاهی از آنها می توانید با پشتیبانی سایت فروش و متخصصان مجموعه در ارتباط باشید و یا از طریق بخش ارتباط با ما، پرسش های خود را مطرح نمایید و کارشناسان خبره مجموعه در اسرع وقت به تمامی پرسش های شما در خصوص کاربردهای سرنج پاسخ خواهند داد.